Exporteren en importeren sjablonen

Met de Sensus-software is het mogelijk om sjablonen te importeren en exporteren. Zo wordt het bijvoorbeeld mogelijk om tussen verschillende systemen sjablonen uit te wisselen.

Om sjablonen te exporteren of te importeren opent u de sjablonen editor en klikt u op Bestand en vervolgens op de gewenste optie. Bij exporteren kunt u de naam en locatie van het export bestand aangeven.
Bij importeren kunt u een import bestand selecteren en vervolgens aantal opties:

hf_figuur_sjablonen_import

• Ja. Met deze optie worden alle gegevens, die in de oude datavelden stonden, omgezet in platte tekst en in het standaard toelichtingsveld geplaatst, waarna alle oude datavelden worden gewist en de nieuwe datavelden toegevoegd.
  • Nee. Met deze optie worden alle oude datavelden en gegevens gewist en de nieuwe datavelden toegevoegd.
  • De nieuwe sjabloonvelden aan de oude toevoegen. Met deze optie worden de nieuwe datavelden bij de oude gezet en gaan er geen gegevens verloren.
  • Annuleren. Met deze optie annuleert u de actie om datavelden uit het .seb bestand te importeren.