Licentie beheer

Via de Sensus Portal kunt u uw licenties beheren (portal.sensus-methode.com).

licentiebeheer1

De licentiebeheerder binnen uw organisatie heeft een login van ons ontvangen. Binnen een licentie configureert u ook de servertoegang van uw server(s). Dit is nodig om de Sensus BPM Modeler te laten weten met welke server ze moeten communiceren.

Een Sensus BPM Modeler zal bij opstarten de gebruiker (ten minste één maal) vragen in te loggen in de portal. De Sensus BPM Modeler haalt daarbij de licentie op en zal die ook doorgeven aan de server. U hoeft dus geen licenties te installeren.