Projecten kopiëren en sjablonen

Wanneer men (hoofd)processen of iconen van het ene naar het andere project kopieert kan men er door een instelling voor kiezen of de sjabloonvelden meegenomen worden of niet.

Ga naar het menu Extra –> Instellingen en kies daar de tab Sjablonen. Het volgende scherm verschijnt:

Bij de keuze Maak deze velden aan in het doel project worden alle velden aangemaakt in het doelproject en wordt de sjablooninformatie in de desbetreffende velden gezet.

Bij Bewaar deze gegevens als platte tekst in het standaard toelichtingenveld wordt er per sjabloonveld in het toelichtingenveld een koptekst aangemaakt met de titel van het sjabloon en wordt de sjabloontekst daaronder geplaatst.

Bij Negeer deze velden (kopieer geen gegevens) worden er geen sjabloonvelden aangemaakt en worden de sjabloongegevens niet gekopieerd.