Sensus Monet stijl instellen

Als eerste dient u de nieuwste versie van Sensus BPM Modeler te installeren, of uw huidige versie te updaten.

1. Klik in de menubalk op Help > Controleren op updates en installeer de nieuwste update.

U heeft nu de mogelijkheid uw huidige projecten om te zetten naar onze nieuwe stijl, kleur en vormgeving van iconen. Deze nieuwe stijl hebben wij “Sensus Monet” genoemd. Standaard zullen uw projecten in de huidige “Sensus Classic” stijl blijven staan.

Wilt u in Sensus BPM Software en in uw publicaties, rapporten en/of Intranet gebruik maken van de nieuwe stijl “Sensus Monet”, dan moet u dit bij ieder Sensus-project apart instellen.

1. Open het betreffende project dat u wilt instellen als “Sensus Monet”.
Bestand > Openen > Open lokaal project of Open project van server.

2. Klik in het menu op Rapporteer/Publiceer > HTML.

3. Kies bij Stijl voor de instelling “Sensus Monet”. Hiermee wordt uw hele project weergegeven volgens de nieuwe Monet-stijl, inclusief uw Word/PDF rapportages en uw online publicatie.

Sensus-Monet-webviewerinstellingen