Als ik als Administrator bij een andere gebruiker het uitchecken ongedaan maak, zijn zijn wijzigingen dan weg?

Ja, deze gebruiker verliest hiermee wel zijn locale wijzigingen op deze iconen. Als er geen gebruikers getoond worden in het scherm onder toon actieve gebruikers kan het project als geheel exclusief geopend worden.

Meer informatie

Gerelateerde artikelen