Als ik eerst met thema’s heb gewerkt en deze later heb uitgezet, kan ik deze dan wel weer terugkrijgen?

Wanneer u thema’s weer uitzet via het procesinstellingenscherm dan zal de naam van het thema te zien zijn in de hoofdprocessen die deel uitmaakten van het thema.

Let op: dit is onomkeerbaar! Als u thema’s daarna weer aanzet zullen de thema’s geen naam hebben en de hoofdprocessen nog steeds de naam van het thema hebben.

Meer informatie

Gerelateerde artikelen