Bij exporteren krijg ik een foutmelding dat het dialoogvenster Zoeken/Vervangen nog actief is.

Wanneer er in een andere applicatie buiten de Sensus Software wordt gewerkt met de zoekfunctie: “Zoeken/Vervangen” (door bijvoorbeeld op ctrl+F te drukken), dan kan dit voor conflicten zorgen bij een export naar bijvoorbeeld Word. De software lijkt dan vast te lopen. Dit kan eenvoudig opgelost worden door eerst de Zoek/Vervang functie te sluiten en vervolgens te exporteren.