De spellingscontrole slaat een groot deel van het project over. Moet ik hiervoor instellingen wijzigen?

Voor het gebruik van de spellingscontrole hoeven geen extra instellingen te worden gewijzigd. De spellingscontrole begint echter met controle vanaf het niveau dat u geselecteerd heeft. Als u in de stamboom links in beeld dus een proces heeft geselecteerd, controleert Sensus-software alléén dit proces op spelling.  Bij selectie van een hoofdproces worden alle onderliggende processen gecontroleerd. Voor controle van het volledige project dient u het hoogste niveau te selecteren.