Gebruiker krijgt geen inlogscherm

Krijgt u geen loginscherm te zien dan betekent dit dat Sensus BPM Modeler geen toegang heeft tot de Sensus portal. Waarschijnlijk wordt die toegang dan nog geblokkeerd door de firewall of proxyserver van uw organisatie. U zult dan een uitzondering moeten toevoegen voor Sensus BPM Modeler voor de adressen opgegeven onder het hoofdstuk Communicatie.

Zie ook onder Geavanceerde instellingen voor het instellen van de proxyserver die Sensus BPM Modeler moet gebruiken.