Hoe kan bij direct links de items voor een Functiegroep of Rolgroep selecteren?

Na bijvoorbeeld een functiegroep, documentgroep of procesgroep als direct link te hebben toegevoegd, kunt U als volgt items toevoegen:

• Klik met de linkermuisknop op de toegevoegde procesgroep.
  • Klik nu in de knoppenbalk op het icoon Direct Link naar proces.
  • Selecteer de processen die onder de procesgroep moeten komen te staan.
  • Klik op Ok.

De processen zijn nu toegevoegd onder de procesgroep.