Hoe kan ik een afbeelding op hoge resolutie aanmaken van een procesflow weergave?

Rechts boven het canvas staat een aantal knoppen. met behulp van de instellingenknop kunt u specifiek aangeven welke weergave-instellingen u wilt gebruiken voor procesflows. Zo kunt u ervoor kiezen om de pictogrammen met schaduw of bijvoorbeeld kleurverloop weer te geven. Met de knop “Opslaan als afbeelding” kunt u dan snel een afbeelding van het geslecteerde proces maken. Hierbij heeft u de keuze tussen een .gif formaat of .png.

De resolutie van een dergelijke afbeelding is afhankelijk van het zoomniveau van de canvasweergave. In de horizontale knoppenbalk kunt u uit verschillende zoomniveau’s kiezen, vriërend van 50% tot 200%. Wanneer u voor 200% kiest, zal de afbeelding ook op een hogere resolutie worden aangemaakt dan bij 50%. Dit kan handig zijn wanneer u een proces bijvoorbeeld wilt weergeven op A3 pagina formaat.