Hoe kan ik een multi user project verwijderen?

Een multi user project kan alleen verwijderd worden door de administrator. Dit project is opgeslagen in een database, waardoor het niet als normaal .spr bestand terug te vinden is in een map.

Nadat de administrator een multi user project exclusief heeft geopend, kan er onder het kopje “multi user” in de menubalk gekozen worden voor “verwijder project”.

Let op: deze actie kan niet ongedaan gemaakt worden!

Meer informatie

Gerelateerde artikelen