Hoe kan ik in de Sensus-software het nummer van een icoon wijzigen?

Het soort nummering kan niet worden gewijzigd. Wel is het mogelijk om de volgorde van de nummering te wijzigen, zonder dat de flowweergave wordt gewijzigd. Voor rapportages is dit soms gewenst. Doe hiervoor het volgende:

• Open een proces
  • Selecteer met de linker muisknop in het linker venster (de boomstructuur) het icoon waarvan u de nummering wilt wijzigen
  • Sleep het icoon naar het gewenste nummer

De nummering is aangepast.

Let op:

Wanneer het tekenen van de flow op automatisch staat kan in een enkel geval de gewijzigde nummering de manier van de flow tekenen beïnvloeden.