Hoe kan ik wijzigingen in bijv. lettertypes voor mixed reports doorvoeren op alle Sensus-werkcomputers?

Wanneer er bij bijvoorbeeld mixed reports wijzigingen worden aangebracht voor de opmaak en lettertypes in het menu voor rapport exports, dan worden deze opgeslagen in het bestand:

reportsproperties.xml

Standaard kan dit bestand worden teruggevonden in de map:

<gebruikersmap>AppDataRoamingSensusSensus-software

Wanneer dit bestand gekopieerd wordt en vervolgens op een andere computer op dezelfde locatie wordt toegevoegd (of vervangen, indien dit bestand al aanwezig is), dan worden de instellingen voor deze opmaak ook voor rapporten die op deze computer worden gemaakt doorgevoerd.