Hoe wijzig ik watermerken zoals de Sensus mier en Concept versie?

Statische export

De afbeeldingen voor de normale statische export zijn terug te vinden in:

<Installatiemap>SensusSensus BPM ModelertemplatesHTMLnederlandspr_commonsimages

De installatiemap is afhankelijk van hoe de Sensus software is geïnstalleerd.

De afbeeldingen met de achtergrond heten main_background.jpg en main_concept_background.jpg.

Meer informatie

Dynamische export

De afbeeldingen die in de dynamische webviewer worden gebruikt staan op een andere locatie:

<Installatiemap>SensusSensus Server – MySQL EditieWebviewerhtmltemplatesstandalone_webviewerimages

De installatiemap is de map waar de Sensus software Server is geïnstalleerd. Deze bestanden moeten de naam hebben:
SensusDiagramBackground_final.jpg.

Initieel staan er geen bestanden voor de achtergrond waardoor de achtergrond blanco zal zijn.