Ik heb de locatie van mijn Bibliotheek gewijzigd. Wordt deze dan gebruikt bij synchronisatie?

Wanneer de lokatie van een Bibliotheek wordt gewijzigd, zal de software deze lokatie in eerste instantie niet benutten bij synchronisatie. Dit levert dan een foutmelding op in het project waarin delen van deze bibliotheek zijn gebruikt.

Dit kan opgelost worden door de bibliotheek te verwijderen van de lijst via de menukeuze Bibliotheek–>Bibliotheek beheer en opnieuw toe te voegen.

Meer informatie

Gerelateerde artikelen