Ik heb processen die onder een procesgroep vielen verwijderd. Werken de direct links dan nog wel?

Wanneer er in het menu voor de Personal navigator een afdelingsgroep is aangemaakt en er onder die afdelingsgroep verwijderde processen staan, zullen deze processen met een rood kruis en in rode tekst worden aangegeven. Om de direct links op te schonen dienen deze verwijderde items wel nog te worden verwijderd in het Personal Navigator menu.

Om te controleren of uw direct links nog up-to-date zijn, gaat u als volgt te werk:
1. Open het menu van de Personal Navigator via de menubalk onder “Project” in de Sensus-software.
2. Klik met de rechtermuisknop op het blauwe icoon, bovenaan in de weergave van de direct links.
3. Kies nu “alle groepen bijwerken”.
4. Alle wijzigingen worden nu bijgewerkt. indien nodig zullen er nieuwe direct links aangemaakt worden die onderaan in het menu worden weergegeven.