Kan ik het meekopieren van afdeling en functie bij kopiëren van een icoon ook uitzetten?

Sensus-software is standaard dusdanig ingesteld dat bij kopiëren van een icoon van project naar project de gekoppelde afdelingen, functies, documenten en / of applicaties ook mee gekopieerd worden. Deze informatie wordt dan dus ook in bijvoorbeeld uw Organigram geplaatst!

Om dit meekopiëren uit te schakelen gaat U naar Extra –> Instellingen en kies daar de tab Iconen Kopiëren en vinkt vervolgens de gewenste opties uit

Meer informatie

Gerelateerde artikelen