Kan ik sjablonen exporteren?

Wanneer binnen één project sjablonen zijn aangemaakt voor de verschillende iconen, kan het voorkomen dat men deze sjablonen ook in andere projecten wil invoegen. Dit kan betrekkelijk eenvoudig bewerkstelligd worden:

– Open het sjablonen beheer scherm onder “Projectinstellingen” in de menubalk.
– Voeg eventueel nieuwe sjablonen toe aan de verschillende iconen
– Klik nu links bovenin dit scherm op “bestand“.
– Klik op “sjablonen exporteren…“.
– Geef het sjabloonbestand een naam en selecteer de doelmap.
Sla het bestand vervolgens op.

Wanneer U nu in een ander project werkt, kunt U via het sjablonen beheer scherm onder “bestand” kiezen voor “sjablonen importeren…“. Vervolgens kiest U het desgewenste sjablonenbestand (*.seb).

Er verschijnt vervolgens een keuzemenu in beeld. Let er hierbij op U de juiste keuze selecteert.

Wanneer U hierna op “volgende” klikt en de keuze bevestigd, worden de sjablonen aan het betreffende project toegevoegd.