Koppelen Sensus-software en externe applicaties

De Sensus-software heeft koppelingen met een aantal applicaties en er zijn eenvoudige oplossingen mogelijk voor het maken van nieuwe koppelingen. Deze koppelingen kunnen bijvoorbeeld een belangrijke bijdrage leveren op het gebied van Enterprise Architect. Maar ook voor Document Management Systemen en voor Workflow systemen kan een koppeling uitkomst bieden.

De koppelingen zijn met name belangrijk om te voorkomen dat informatie op meerdere plekken moet worden vastgelegd.

De koppelingen worden gebruikt voor het synchroniseren van gegevens van zowel de Sensus-software naar externe applicaties als vice versa. gesynchroniseerd kunnen bijvoorbeeld worden:

Afdelingen/functies

(Hoofd)Processen

Processchema’s

Applicaties, applicatielandschap

Documenten

Audit resultaten

Dashboards

Voor de koppelingen kan gebruik worden gemaakt van csv of van xml bestanden maar ook andere oplossingen zoals plug-ins zijn mogelijk.