Mijn lokale Multi user project is corrupt. Hoe kan dit?

U krijgt bijvoorbeeld een melding dat het project reeds door een andere gebruiker is uitgecheckt, terwijl dat niet het geval is. Kijk altijd eerst of met Multi user –> verversen het probleem is opgelost.

Wanneer u een project uitcheckt maakt Sensus een lokale kopie van het project. Deze staat in de map:

<Gebruikersmap>AppDataRoamingSensusSensus-softwareDataxxxxxxxx

Deze kan door omstandigheden corrupt raken.

Door deze map weg te gooien kunt u de lokale kopie verwijderen. Let op! Sluit Sensus vooraf af. Uw lokale wijzigingen gaan ook verloren. Het project gaat terug naar de status op de server voor het uitchecken.

Gerelateerde artikelen