Projecten vergelijken

Wanneer u meerdere projecten heeft geopend binnen de Sensus-software, bestaat de mogelijkheid om deze te vergelijken. Dit kan ook met verschillende versies van hetzelfde project. Op die manier kunt u snel en gemakkelijk de verschillen en wijzigingen tussen projecten terugvinden. U kunt als volgt projecten vergelijken:

1. Ga in het menu naar Extra en  klik dan op Vergelijk projecten
  2. Dit opent het onderstaande Project vergelijkingsschermproject vergelijken_1226056644
  3. Selecteer bovenin het scherm de te vergelijken projecten
  4. klik op de knop Vergelijk projectversies

Het vergelijkingrapport verschijnt nu in het scherm. In dit scherm kunt u snel en overzichtelijk zien wat de wijzigingen zijn tussen bijvoorbeeld een oudere en nieuwere versie van een project, of om te zien of er wijzigingen zijn gemaakt aan een project waarmee u werkt.

In het scherm zijn nieuwe items groen, verwijderde items rood en veranderde items blauw. Door aan de zijkant de vinkjes te gebruiken kunt u een selectie maken van de items die u wilt zien. Dit maakt de wijzigingen overzichtelijk.

Met de knop Print vergelijkingsrapport kunt u dit scherm uitprinten.