Remote Support

StartRemoteSupport

Met de Remote support functionaliteit kunnen wij u online support leveren door live met u mee te kijken en zijn wij in staat om eventueel de Sensus BPM Software applicatie over te nemen. Dit alles natuurlijk alleen in uw bijzijn van u en met uw toestemming.

Hoe werkt het?

Wanneer u online support wenst, neemt u telefonisch contact met ons op. Bel naar +31(0)88-888 7777. Samen met onze helpdesk ondersteuning loopt u de onderstaande stappen door.

Stap 1:

• Klik op deze link om het support programma op te halen.
  • Open het bestand door er (onderin beeld) op te klikken op klik op open.

remote-support-1

• Voer de Sessiecode in die onze support medewerker u telefonisch doorgeeft.
  • Onze medewerker kan nu met u meekijken en support op uw applicatie leveren.remote-support-2
  • Sluit de connectie.

remote-support-3

Het support programma wordt automatisch afgesloten, de support medewerker kan niet meer bij uw PC/Mac.