Spellingscontrole

U kunt gebruik maken van de spellingscontrole door een stuk te controleren tekst te selecteren en op de knop F7 te drukken. Ook kunt u via het menu onder Extra op Spellingcontrole klikken. De tekst wordt nu op spelfouten gecontroleerd. U krijgt het volgende scherm te zien:

Hier kunt u voor een aantal opties kiezen.

• Negeren: negeert een enkele spelfout, terwijl alles negeren alle spelfouten in de geselecteerde tekst negeert.
  • Voeg toe aan woordenboek: Wanneer het programma een woord ziet als spelfout terwijl dat niet het geval is, kunt u het toevoegen aan het woordenboek. De spellingcontrole zal het niet meer zien als spelfout.
  • Verander: verandert een woord in het voorgestelde woord.
  • Verander alles: doet dit voor de hele tekst.
  • Annuleren: sluit het venster zonder iets te wijzigen.