Waar kan ik de map Application Data vinden?

Deze map heet AppData en de map RoamingSensus  die hieronder staat bevat alle instellingen, templates, backups etc. van de Sensus software
De AppData map staat bij de gebruiker in:
C:Gebruikers<Gebruikersnaam>AppData

Mocht U deze map niet zien staan, probeer dan de instellingen van Uw verkenner te wijzigen. De map is waarschijnlijk verborgen.
Om dit op te lossen: ga in de verkenner naar Mapopties ->Weergave->verborgen bestanden en mappen. Vink hier verborgen bestanden en mappen aan.

Het hele pad met de Sensus applation data wordt dan:

C:Gebruikers<Gebruikersnaam>AppDataRoamingSensus