Waar worden mijn projectbestanden, databestanden en templates geplaatst?

Klik in de menu balk van Sensus op “Extra” en “instellingen“. Klik op de tab “paden“. Hier kunnen de standaard projectmap, de datamap en de Templatemap worden geselecteerd. Klik na invoeren van de gewenste map op “Toepassen”.

De projectmap is de standaardmap die geopend wordt bij het openen of opslaan van projecten als .spr bestand.

In de datamap staan tijdelijke backup bestanden die gebruikt worden tijdens het werken aan een project.

De templatemap bevat de templates voor de pdf- en Word-export functie.

De rechten van deze mappen moeten door de IT afdeling dusdanig worden ingesteld dat u bevoegdheid hebt om deze in te mogen zien.