Waarom loopt de software vast bij een export van het project naar Word of Excel?

Wanneer een project of proces een tweede keer wordt geëxporteerd naar Excel en het project onder dezelfde naam wordt opgeslagen, kan het voorkomen dat de software vastloopt. De Export blijft dan ‘hangen’ bij weergave van het verweringsbalkje.
Meestal wordt dit veroorzaakt doordat het oude bestand nog openstaat in Excel. Om het probleem op te lossen dient dus vóór de export het oude openstaande bestand in Excel af te sluiten.