Waarom werken mijn direct links naar afdelingsgroepen en functies niet in de Visual Navigator?

Dit probleem wordt veroorzaakt doordat bij de statische of dynamische webviewer instellingen onder “export componenten” het component “functierapport” uitgevinkt staat. Aangezien dit component niet aanwezig mag zijn in de HTML, is het ook logisch dat u daar niet naartoe kunt navigeren via direct links.

Wanneer u dit exportcomponent aanvinkt, zullen de direct links in de Visual navigator weer geactiveerd worden.

Dit geldt voor alle direct links die met afdelingen en functies te maken hebben.