Waarom worden mijn processen bij opstarten altijd in ‘handmatig creëren’ weergave opgestart?

Wanneer een proces wordt beschreven met de optie “handmatig creëren” voor canvasbewerking, dan zal na opslaan het proces altijd in deze weergave worden geopend. Wanneer er op “auto” wordt geklikt, verschijnt de weergave volgens de tekenregels van de software. Alleen wanneer wordt gekozen voor “verwijder handmatig” en daarna wordt opgelsagen, zal de weergave bij opstarten volgens de tekenregels van de software worden getoond.

Meer informatie

Gerelateerde artikelen