Wat is het verschil tussen een normale HTML export en de Dynamische webviewer?

Met behulp van de HTML export functie kunnen beschreven processen op een netwerk of Intranet worden gepubliceerd en zo voor iedereen toegankelijk gesteld worden. Met de Personal Navigator is het zelfs mogelijk om een persoonlijke pagina in Uw HTML export of Intranet te maken. De Personal Navigator maakt gebruik van Direct Links.
De dynamische webviewer werd speciaal ontwikkeld voor Multi User projecten. Het verschil met HTML export is dat data voor opbouw van de webpagina wordt opgeslagen op de vooraf bepaalde server. Op deze manier worden wijzigingen in het project direct zichtbaar op de site voor alle gebruikers binnen het project. De doeladressen voor deze pagina’s zijn dynamisch opgebouwd, zodat hier gemakkelijk naar verwezen kan worden en wijzigingen kunnen worden aangebracht, zonder nieuwe locaties te hoeven opgeven.
In het geval van een normale (“statische”) HTML moet er opnieuw worden geëxporteerd om de wijzigingen zichtbaar te maken voor de gebruikers.