Wordt een wijziging in een project ook direct doorgevoerd in de online publicatie?

Dit ligt volledig aan de versie van het project dat online wordt aangeboden. Wanneer in een intranetomgeving gebruik wordt gemaakt van de definitieve versie van een project, zal na wijzigen het project ook eerst weer definitief moeten worden gemaakt, vóórdat deze wijzigingen op het intranet zichtbaar worden. De hyperlink waar het intranet naar verwijst hoeft niet veranderd te worden.
Wanneer de concept versie wordt gepubliceerd zal de wijziging zichtbaar zijn zo gauw de wijziging is ingecheckt in de database.
In de adresbalk van een online output kan gemakkelijk gezien worden welke versie aangeboden wordt. De definitieve versie heeft als verwijzing altijd “final” in het adres verwerkt staan. Wanneer de bewerkbare (concept) versie wordt aangeboden, staat in plaats van dit woord  “concept”. Zo kan dus de 3e versie van een project worden aangeboden door deze informatie te vervangen door een “3”.
Voorbeeld:
http://127.0.0.1/World Wide Movers/final/p?homepage=this&language=nl&token=3918a943-945b-46ca-a82e-697b54424f3d
http://127.0.0.1/World Wide Movers/concept/p?homepage=this&language=nl&token=3918a943-945b-46ca-a82e-697b54424f3d
Daarbij is het natuurlijk ook zo dat bij een statische  HTML export de wijzigingen niet direct zichtbaar worden. Voor serverprojecten (Multi User) geldt dit wel.